Авторам наукових публікацій

Клімова О. В. Як знайти кращий міжнародний журнал для своєї наукової публікації? [Електронний ресурс] : презентація / О. В. Клімова. – Біла Церква: БНАУ, 2019. – Електр. дані (35 слайд.)*

В презентації надана інформація по пошуку та підбору журналів для публікації своїх наукових досліджень за допомогою наукометричних баз даних Scopus, Web of Science та як уникнути публікації своїх наукових доробок у хижацьких виданнях.

Клімова О. В. Інструмент пошуку журналу – Elsevier Journal Finder [Електронний ресурс] : презентація / О. В. Клімова. – Біла Церква: БНАУ, 2020. – Електр. дані (21 слайд).*

В презентації надана інформація по пошуку та підбору журналу для публікації своїх наукових досліджень за допомогою інструменту Elsevier Journal Finder. За допомогою персоналізованих опцій публікації можна дізнатися, чи маєте ви право на пільгову публікацію статей.

Перелік українських журналів,
які індексуються наукометричними базами даних
Scopus та Web of Science

РЕЄСТР наукових фаховий видань України

Для пошуку наукових фахових видань в Реєстрі користуйтеся Презентацією Наталії Богатель, наукового співробітника відділу супроводження академічних ресурсів УкрІНТЕІ “РЕЄСТР наукових фахових видань України – новітній інструмент цифрової підтримки науковців”