Розпочалося знайомство з наукової бібліотекою

Щороку, на початку нового навчального року,  наукова бібліотека проводить Місячник першокурсника.
На галузевому відділі бібліотеки №3 цьогоріч він розпочався із зустрічі з іноземними  студентами.
Викладачі кафедри мовної підготовки докладають чимало зусиль, щоб допомогти іноземцям адаптуватися в чужій країні, орієнтуватися в структурах і аудиторіях університету. Бібліотека також гостинно відкриває двері для цих студентів.
Тож нещодавно разом з викладачами-кураторами кафедри, які допомогли полегшити комунікацію, зав.галузевим відділом №3 Стрельченко Тетяна Петрівна провела для іноземних гостей зустріч-знайомство з бібліотекою БНАУ.
Під час зустрічі йшлося про роль книги в житті сучасної людини, про значення фахової літератури у процесі підготовки компетентного спеціаліста будь-якої галузі.  Іноземці дізналися про структуру наукової бібліотеки, наповнення книжкового фонду, особливості її роботи в умовах карантину. Присутні задали ряд запитань Тетяні Петрівні про функції галузевого відділу, специфіку бібліотечно-бібліографічного та інформаційного обслуговування читачів. Отримавши відповіді, вони поділилися власним досвідом  діяльності бібліотек в навчальних закладах Індії, Камеруну, Нігерії.
Зустріч видалась цікавою для обох сторін.
Куратор групи  Будугай А. О. надала відгук про захід.

Виховна година слухачів-іноземців у галузевому відділі № 3 наукової бібліотеки*


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *