Увага! Відкрито онлайн-доступ до підручників видавництва ТОВ «Центр навчальної лiтератури» (ЦУЛ)

Шановні викладачі та студенти !

Університет зробив річну підписку та отримав онлайн-доступ до повнотекстових електронних книг та навчальної літератури  видавництва ТОВ «Центр навчальної лiтератури» (ЦУЛ) в пакеті Природничі та технічні науки.
ЦУЛ – найбільша книготоргiвельна та видавнича компанiя в Україні, що спецiалiзується на виданнi та продажу навчальної та довiдкової лiтератури з гуманітарних, природничих та технічних наук, бухгалтерського обліку, фінансів, економіки, менеджменту, маркетингу, права тощо.
Протягом передплаченого періоду всі науково-педагогічні працівники та здобувачі освіти Регіонального університетського центру  мають можливість користуватися  онлайн-книгами, які надруковані протягом 2014-2020 рр. та додані в пакет.

Доступ до пакету Природничі та технічні науки видавництва надається на сайті видавництва за адресою http://culonline.com.ua/ за логіном та  паролем.

Для отримання логіну та паролю звертайтеся до бібліотекарів галузевих відділів наукової бібліотеки, відділу комплектування та наукової обробки документів, або через електронну пошту bibllioteka@ukr.net  і віртуальну довідку https://library.btsau.edu.ua/.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *