«Слово, якому звучати вічно»: до Всесвітнього дня письменника

У всі часи важко було переоцінити значимість художньої літератури і друкованого слова. Адже книги зі світової класики були, і завжди залишаються лідерами серед читачів. Саме тому, і був запроваджений Всесвітній день письменника, свято, яке офіційно почали відзначати з 3 березня 1986 року за рішенням Міжнародного конгресу ПЕН-клубу, що об’єднав у своїх лавах поетів, есеїстів та новелістів (перші літери цих слів, співпадають з англійським словом pen, що в перекладі означає – ручка).

Популяризувати твори класиків української та зарубіжної літератури – один із напрямків, яким займається абонемент художньої літератури нашої бібліотеки.
Вам подобаються  пригоди? А може захоплюєтеся історичним романом, чи полюбляєте читати про справжнє кохання?

Шановні читачі! Вашій увазі пропонується віртуальна низка творів, які ввійшли до скарбниці вітчизняної та світової художньої літератури. Твори зарубіжних авторів, представлених на виставці вже давно користуються популярністю в українського читача, але є й такі, що не були  широковідомими в нашій країні та не перекладалися українською мовою.
Література – яскрава, різножанрова, захоплююча, невеликого, «кишенькового» формату. Сподіваємося, що серед величезного розмаїття цих творів, кожний наш студент, викладач чи співробітник знайде собі книгу до вподоби.

Віртуальний огляд «Слово, якому звучати вічно”: до Всесвітнього дня письменника» дивіться ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *