Мандруємо країнами Європи разом: до Дня Європи в Україні

Вже майже два десятиліття у нашій країні на державному рівні відзначають День Європи, хоча Україна не є членом Європейського Союзу.
До Дня Європи в Україні проводяться загальноукраїнські інформаційно-просвітницькі заходи: вуличні акції, виставки, семінари, тренінги, круглі столи.
І хоча ми лише відзначаємо це свято, але в цьому є теж щось євроінтеграційне.
Адже для  українців це означає прагнення розбудовувати нашу державу за принципами європейської демократії та політичної культури, мати не гірший, чим у Європейському Союзі рівень соціального захисту та охорони здоров’я.  Щоб наша молодь могла вдосконалювати свою освіту в Європі, а наші науковці більш широко інтегруватися в загальноєвропейську науково-дослідницьку спільноту.
А наразі, ми маємо безвізовий режим між Україною і ЄС, що дозволяє громадянам нашої країни вільно перетинати міждержавні кордони країн єврозони.

Кожна людина мріє про подорожі, і сьогодні, до Дня Європи в Україні, ми пропонуємо здійснити Віртуальний круїз: «Мандруємо країнами Європи разом».
З презентації наші користувачі зможуть почерпнути історію створення європейської інтеграції та уявно побувати у декількох країнах, які стали повноправними членами Євросоюзу.

Більше інформації про країни Європейського Союзу, можна дізнатися у науковій бібліотеці Білоцерківського НАУ, в Інформаційному центрі ЄС, який може стати навігатором для наших студентів та викладачів, які збираються на стажування за кордон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *