Конкурс для студентів та молодих вчених до 25-річниці Конституції України

З нагоди святкування 25-ї річниці Конституції України  Міністерство освіти і науки України та Рада молодих учених оголошують конкурс до 25-ї річниці Конституції України серед студентів та молодих науковців на найкращу наукову роботу за напрямами досліджень щодо розвитку конституційно-правового регулювання.

Мета конкурсу полягає в утвердженні правових основ незалежної України, її суверенітету, територіальної цілісності, забезпечення прав людини та громадянина, а також для залучення наукової студентської молоді та молодих вчених до вивчення актуальних питань конституційно-правового регулювання в Україні.

Конкурс проходитиме  з 1 липня до 31 серпня 2021 року. До участі у конкурсі запрошуються студенти та молоді вчені ЗВО, закладів фахової передвищої освіти, наукових установ.

З 1 до 31 липня учасники конкурсу готують наукові роботи під керівництвом наукового керівника.

До 5 серпня заклади та установи подають на розгляд до МОН наукові роботи, які рекомендовано для подальшого розгляду Конкурсною комісією.

До 31 серпня відбудеться оголошення результатів.

Тематика робіт: До участі в Конкурсі допускаються наукові роботи щодо розвитку конституційно-правового Регулювання в Україні, які раніше не були опубліковані. Наукова роботах повинна бути актуальною, містити обгрунтовані висновки по суті досліджуваної проблеми та відповідати одній з трьох запропонованих номінацій:
– теоретико-методологічні основи конституціоналізму;
– конституційно-правове регулювання правовідносин в Україні;
– історичні дослідження конституціоналізму.

Вимоги до наукової роботи:

1. Актуальність;
2. Містити обґрунтовані висновки по суті досліджуваної проблеми;
3. Відповідати одній з трьох запропонованих номінацій: теоретико-методологічні основи конституціоналізму; конституційно-правове регулювання правовідносин в Україні; історичні дослідження конституціоналізму.

Учасники Конкурсу, які визнані переможцями, відзначаються нагородами.

Якщо Ви зацікавилися участю у конкурсі, усі деталі можна переглянути на сайті МОН

За додатковою інформацією шодо умов проведення Конкурсу та вимог по оформленні документів  можна звертатися  за телефоном:
+38 067 718 84 03Торбас Олександр Олександрович, асоційований член Ради молодих учених при МОН України.

Шановні студенти, аспіранти Білоцерківського національного університету долучайтеся до конкурсу. Наукова бібліотека завжди рада допомогти вам в пошуку необхідної літератури та інформації для виконання вами конкурсної наукової роботи.  Друковані видання за тематикою знаходяться в галузевому відділі ФПЛ. Деякі з них можете переглянути вже зараз в презентації «Сила закону – сила держави», підготовленій бібліотекарем відділу Манішевською Тетяною Ігорівною.

Бажаємо всім учасникам конкурсу успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *