Участь академічної спільноти БНАУ у вебінарі компанії Clarivate Analytics

Співробітники наукової бібліотеки та науковці Білоцерківського національного  аграрного університету 6 липня взяли участь в актуальному вебінарі компанії Clarivate Analytics «Авторські ідентифікатори: Publons / ResearcherID, ORCID та інші».

Лектор – експерт з інформаційно-аналітичних ресурсів та навчання компанії Clarivate Analytics, науковий співробітник відділу сигнальних систем клітини Інституту молекулярної біології і генетики НАН України кандидат біологічних наук Ірина Тихонкова провела он-лайн презентацію по роботі з авторськими профілями та ідентифікаторами в міжнародних наукометричних базах даних.

Під час вебінару були розглянуті основні питання, такі як

  • Складнощі при пошуку робіт певного автора;
  •  Показники, що застосовуються для оцінки наукового доробку автора,  зокрема у Web of Science Core Collection  (кількість статей,  цитувань,  h-index (індексГірша);
  • Підготовка звітів про публікаційну діяльність для науковця;
  • Порівняння функції і можливості авторських ідентифікаторів;
  • Створення, наповнення, застосування Publons / ResearcherID,  ORCID,  Research Gate,  Google Scholar тощо.

Наприкінці вебінару лектор відповіла на запитання, які були надіслані їй в регістраційних анкетах та на запитання, які надійшли в чат.

Отриману інформацію науковці використовуватимуть  в своїй науковій та інноваційній діяльності.

Для тих, хто не зміг бути присутнім на вебінарі, пропонуємо переглянути презентацію, надану експертом Іриною Тихонковою.

Презентацію дивитися ТУТ.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *