Публікації науковців БНАУ, проіндексовані наукометричними базами Scopus та Web of Science в лютому та березні місяці

Зазвичай, на сайті наукової бібліотеки Білоцерківського НАУ  в кінці кожного місяця представлялися публікації науковців БНАУ, проіндексовані наукометричними базами Scopus та  Web of Science.

Так, як 24 лютого відбулося агресивне вторгнення росії на територію України і розпочата війна, в кінці місяця не було змоги продовжити моніторинг даних Баз.

Дякуючи Збройним Силам України, Територіальній обороні, Нацгвардії, ППО, Волонтерам – усім хто боронить нашу країну від окупантів і кожному, хто працює і допомагає отримати нашу ПЕРЕМОГУ, у нас з’явилася можливість стати на свої робочі місця. Бібліотекарі промоніторити профілі Університету в базах Scopus та  Web of Science.

Компанії Clarivate та Elsevier, яким належать провідні міжнародні ресурси наукової інформації, повідомили про підтримку України та вжиті заходи у відповідь на військову агресію з боку рф.

На початку березня компанія Clarivate повністю призупинила оцінку для індексування в базі даних Web of Science нових журналів, які видаються в росії та Білорусі.

Про своє рішення призупинити продажі продуктів і послуг у рф і РБ, за винятком окремих баз даних медичного профілю, повідомляється в оновленій заяві Elsevier, одного з найбільших світових видавців наукової літератури, якому належать повнотекстова база наукової літератури ScienceDirect, реферативна, бібліографічна база даних Scopus та інші електронні ресурси наукової інформації.

Поряд з цим і Scopus, і Web of Science продовжують індексувати українську науку.

За лютий-березень було проіндексовано 17 статей науковців Білоцерківського національного аграрного університету/Bila Tserkva National Agrarian University: 9 в Scopus і 8 в Web of Science.

Переглянути перелік проіндексованих статей можна ТУТ:

Лютий місяць

Березень місяць

Бажаємо подальших успіхів науковцям Університету в дослідженнях, написанні наукових праць на актуальні теми, публікуванні їх в цитованих міжнародних журналах, показуючи цим всьому СВІТУ, що українська НАУКА така ж доброчесна, прогресивна, як і УКРАЇНСЬКА АРМІЯ!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *