Команда проєкту Research4Life пропонує презентацію для більш якісної роботи українських науковців

Науково-педагогічні працівники, аспіранти, магістри Білоцерківського національного аграрного університету для якості та успішності навчальної та наукової діяльності активно використовують повнотекстові електронні ресурси провідних видавництв наукової літератури в межах проєкту Research4Life.

Близько 200 видавництв із усього світу, прагнучи надати підтримку науковій спільноті України в умовах повномасштабної війни, розв’язаної рф, відкрили українським ученим безкоштовний доступ до своїх ресурсів.

Зараз можливий доступ до більше ніж 154 тис. наукових журналів і книг у галузі охорони здоров’я, сільського господарства, навколишнього середовища, технічних наук і правознавства на міжнародній платформі Research4Life: https://portal.research4life.org/.

Детальніше з проєктом Research4Life можна ознайомитися на сайті наукової бібліотеки БНАУ в попередніх записах.

Команда проєкту підготувала кілька ідей та порад, щоб продемонструвати важливість ресурсів програми, підвищити обізнаність про контент і, відповідно, розширити використання у кожному закладі, де є доступ.

Для цього пропонує презентацію про програми Research4Life https://www.research4life.org/…/program-specific-training/

Нашому університету також надано тестовий доступ до платформи Research4Life, який буде тривати до 31 грудня 2022 року. Вхід до ресурсів Research4Life передбачає додаткову авторизацію через інституційний логін та пароль. Якщо хтось ще не має їх, зверніться в свої деканати, на електронні адреси яких 25 квітня були розіслані листи з умовами доступу. Або звертайтеся на скриньку наукової бібліотеки bibllioteka@ukr.net

Удачі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *