Публікаційна діяльність в умовах військового часу

Наукова діяльність в умовах військового часу для українських науковців має ряд складностей, викликаних новими умовами та можливостями проведення досліджень. Однак, у цей нелегкий час, кожен на своєму «фронті» докладає максимум зусиль, приближаючи Перемогу.

Науковці БНАУ, адаптувавшись в сьогоднішніх реаліях, визначивши головні напрямки і орієнтири наукових досліджень для відбудови та розвитку економіки, сільського господарства, аграрної промисловості нашої держави, продовжують свою науково-дослідницьку роботу.

Фахівці наукової бібліотеки намагаються як більше сприяти авторам статей по результатах наукових досліджень. Однією із функцій в цій роботі є моніторинг публікацій в наукометричних базах Web of Science та Scopus.

На 1 вересня базою Scopus було проіндексовано – 240 публікацій НПП БНАУ, Web of Science – 287.

Зазвичай, в кінці кожного місяця наукова бібліотека формує та виставляє на власному сайті Списки проіндексованих статей. На цей раз презентуємо Списки за літні місяці:

Червень:

Липень:

Серпень:

Ще раз нагадуємо науковцям, що для інформаційного забезпечення наукової роботи всі можуть скористатися повнотекстовою базою Research4Life, доступ до якої має Університет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *