У вересні Scopus та Web of Science проіндексували статті НПП БНАУ

Минає 222-й день війни, яку росія розв’язала проти України.

Ворог завдає ударів по українській цивільній, промисловій та військовій інфраструктурі. Серед них велика кількість пошкоджених та зруйнованих закладів освіти та наукових установ, з цим обладнання, що  має вплив на подальші результати наукової діяльності. Від початку війни значна частина вчених вимушено залишила місця постійного перебування, аби знайти безпечні умови для життя. Також відбулася окупація та грабунок наукових установ та закладів освіти російськими загарбниками.

ЗСУ, Нацгвардія, Нацполіція, прикордонні війська та сили територіальної оборони з перших годин війни чинять запеклий опір окупантам і на сьогодні мають чудові успіхи в захисті нашої держави, бо, як заявивПрезидент Володимир Зеленський «Українці на своїй землі і нікому її не віддадуть».

Українські вчені, попри складнощі також активно захищають науковий фронт: проводять необхідні дослідження, працюють над актуальними розробками у сфері оборони та відбудови країни,  займаються волонтерством.

Міністр Сергій Шкарлет дякує кожному науковцю за важливий внесок у сьогодення і майбутнє нашої України: «Тримаймося! Ми – сильні! Ми – Україна!»

Науковці Білоцерківського НАУ в період війни не перестають займатися науковою діяльністю. Результати науково-дослідної роботи висвітлюють в своїх публікаціях, які доступні вченим всього світу, адже вони друкуються в міжнародних журналах. У вересні наукометричні бази Scopus та Web of Science  про індексували статті НПП БНАУ, які інтегровані в базовий Профіль установи. Список дивитися ТУТ.

Вітаємо авторів публікацій! Бажаємо Перемоги, Миру та нових наукових Досягнень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *