Соборній Україні слава нині і повік!

В Білоцерківському національному аграрному університеті проходять освітньо-виховні заходи, приурочені Дню Соборності України та 105-й річниці проголошення незалежності Української Народної Республіки, як в усій державі, під гаслом «Україна соборна. Разом до Перемоги!»                                          

В центральному корпусі університету, в читальній залі наукової бібліотеки організована книжково – ілюстративна виставка «Соборній Україні слава нині і повік!». На ній представлена  література, що висвітлює історичні події тих років: рівнозначні за вагомістю події української історії 22 січня – проголошення незалежності Української Народної Республіки й Акт Злуки українських земель та розвиток українського державотворення.

Сьогодні, в війні з країною – окупантом, трохи більше століття після проголошення Акта Злуки, соборність для України означає деокупацію всіх територій, захоплених ворогом, відновлення єдності з Донеччиною, Луганщиною та Кримом. Головне,  ми обʼєднані у відстоюванні своєї незалежності і держави. Йдучи до Перемоги над російським агресором Україна завжди залишається СОБОРНА!

Всі бажаючі мали можливість завітати на виставку та  ознайомитися з представленими на ній матеріалами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *