Вітаємо з початком навчального року!

В Білоцерківському національному аграрному університеті розпочався навчальний рік.

Студентів привітав ректор Анатолій Степанович Даниленко: “Сьогодні, прокинувшись вранці, я зрозумів, що ще одне літо промайнуло немов блискавка і вже залишило по собі приємні спогади!

1 вересня це завжди особливий день, який сповнений яскравими подіями: радісні зустрічі після довгих канікул, перші кроки по аудиторіях, де пройдуть найближчі роки навчання та жага, як в душі, так і в тілі, бігти попереду до нових відкриттів!

Завдяки цим моментам, кожного року, ми продовжуємо писати історію нашого університету, яка складається з кожного з нас!

Я хочу побажати студентам, щоб кожного разу, коли здаватиметься що сил вже немає писати той конспект або вчити теорію, ви згадували, що наполегливою працею та волею свого характеру будує те підґрунтя, яке у майбутньому принесе вам плоди успіху!

Ви завжди знайдете підтримку у стінах
університету, адже викладач це не лише вимогливий вчитель, а й співрозмовник, який вислухає та допоможе порадою, бо лише за внутрішньої гармонії можливо впевнено крокувати вперед!

Викладачам ж висловлюю безмежну вдячність за професіоналізм та розуміння і нехай цей навчальний рік принесе вам ще більше здобутків та всі плани буде реалізовано по максимуму!”

Наукова бібліотека приєднується до вітань і запрошує всіх студентів завітати на абонементи видачі літератури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *