Нові надходження в рамках проєкту «Боротьба за свідомість»

Книга – це духовний заповіт одного покоління іншому
О. Герцен

Національний Музей Голодомору-геноциду та Інститут дослідження Голодомору спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України, Службою безпеки України, Українським інститутом національної пам’яті продовжує реалізовувати освітньо-патріотичний проєкт «Боротьба за свідомість».
У 2019 році в рамках вказаного проєкту науковій бібліотеці БНАУ вже були передані книги з історії Голодомору-геноциду української нації, різних історичних подій України, причому здебільшого це рідкісні видання, які не можна придбати у книгарнях, бо видані вони самими авторами чи в рамках різних проєктів і в продаж не надходили.
Нещодавно, в рамках запровадженого проєкту, ми отримали новий комплект цікавих видань з історії України.

Всі праці є особливо цінними та потрібними, бо висвітлюють історію кримськотатарського національного руху початку минулого століття, обставини анексії Криму та розгортання війни на Сході України; поширюють знання про Голодомор 1932-1933 років; надають історичні дослідження про життя тих людей – які творили історію. Не менш важливими є і збірники документів, що зберігаються у архівах спецслужб і донедавна були недоступні для широкого кола дослідників та громадськості.

Видання мають патріотичне спрямування та покликані вести боротьбу за свідомість української спільноти, насамперед молоді, яка формує національну українську еліту.
Незабаром книги поповнять фонд бібліотеки і будуть корисні всім, хто цікавиться історією України, боротьбою за незалежність та становлення держави. Студенти Білоцерківського НАУ в новому навчальному році можуть долучити до вивчення вітчизняної історії багато нових видань.
Керівництво Білоцерківського національного аграрного університету виловлює щиру вдячність Національному музею Голодомору-геноциду за  передані книги та внесок  у справу збереження пам’яті жертв Голодомору, поширення інформації про геноцид українців та сприяння запобіганню повторення цього злочину.
Переглянути список нових надходжень в рамках проєкту «Боротьба за свідомість» можна
ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *