Бібліотечний урок online

У сучасному світі університетські бібліотеки прагнуть відповідати потребам інформаційного суспільства, сучасному рівню науки та світовим освітнім стандартам. Цим критеріям намагається слідувати і наукова бібліотека БНАУ. Орієнтуючись на користувача, бібліотека розвиває сучасну систему обслуговування користувачів на базі відкритого доступу до світових наукових ресурсів та інформаційного забезпечення освітньої діяльності. Особливо актуально це в період карантину, коли студенти перейшли на дистанційну форму навчання. То ж заняття із магістрами спеціальності “Харчові технології” в межах вивчення дисципліни “Методологія та організація наукових досліджень” (викладач – доцент каф. харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва Загоруй Л.П.) зав. галузевим відділом №3 бібліотеки Стрельченко Т.П. провела в програмі Zoom.

Темою заняття було – пошук літератури для написання наукової роботи. Студенти отримали довідку про дистанційний доступ до фондів бібліотеки БНАУ та інших джерел інформації: сайтів наукових бібліотек та наукометричних баз.
Такі заняття зі студентами дозволяють користувачам набути навичок роботи з книгою, статтею та іншими виданнями, вміння раціонально працювати з різними пошуковими базами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *