Підручник з ветеринарної науки викладачів БНАУ став призером!

Приємно відмічати, що викладачі Білоцерківського національного аграрного університету мають успішні досягнення в науково-педагогічній діяльності.
Днями стали відомі переможці Всеукраїнського конкурсу наукових та навчальних видань «ВІДКРИТА НАУКА, СТАЛИЙ РОЗВИТОК ТА ІННОВАЦІЙНІ АГРОТЕХНОЛОГІЇ», який цьогоріч проводився вперше.
З усіх куточків України були представлені понад 300 підручників та наукових видань. Після перевірки на відповідність умовам конкурсу до участі в ньому були допущені 219 видань. Справедливе професійне журі детально вивчило змістовне наповнення видань-учасників, і у результаті було визначено переможців у різних номінаціях.
В номінації агробіологічні науки та ветеринарні науки призове місце отримав підручник “ГІГІЄНА І ЕКСПЕРТИЗА ПРОДУКТІВ ПЕРВИННОЇ ПЕРЕРОБКИ ЗАБІЙНИХ ТВАРИН”, співавтором якого є викладачі Білоцерківського НАУ – Н.М.Богатко, доцент, завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Інституту післядипломного навчання керівників і спеціалістів ветеринарної медицини та Н.В.Букалова, доцент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи, гігієни продуктів тваринництва та патологічної анатомії імені Й.С. Загаєвського

Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин: підручник (енциклопедичний курс) / [І. В. Яценко, Н. М. Богатко, Н. В. Букалова, І. А. Бібен, Т. І. Фотіна, Л. В. Бусол, К. О. Родіонова, Н. М. Зажарська, І. В. Забарна, В. Я. Бінкевич,]. Нова ідеологія, 2019. 1200 с

Це значний і не єдиний відмінний конкурсний результат в науково-дослідній роботі Надії Михайлівни та Наталії Володимирівни. Щиросердно вітаємо переможниць та бажаємо нових видань і перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *