Отримано доступ до ScienceDirect

До уваги науковців БНАУ!

З метою створення сприятливих умов  з використання науковцями Білоцерківського НАУ передових електронних ресурсів науково-технічної інформації та наукової літератури, необхідною для проведення досліджень у зручному форматі (особливо в умовах карантину), проректор з науки та інноваційної діяльності Ольга Миронівна Варченко доручила науковій бібліотеці  провести заходи  щодо підключення доступу до повнотекстових ресурсів (електронних книг) бази даних ScienceDirect від міжнародного авторитетного видавництва Elsevier. Це одна з найбільших онлайн-колекцій опублікованих наукових досліджень, що містить понад 16 млн статей із 2,5 тис. журналів та 39 тис. книг.

Передплату за кошти держбюджету забезпечило Міністерство освіти і науки України, відповідно до Наказу МОН України від  17.11.2020р. № 1426.

Раді повідомити Вам, що Білоцерківський національний аграрний університет вже має доступ до ScienceDirect, який  здійснюється в локальній мережі університету за посиланням: https://www.sciencedirect.com. На сайті наукової бібліотеки БНАУ на правій панелі є прямий доступ.

Завдяки отриманому доступу є можливість переглянути та завантажити майже 39 000 наукових видань з різних галузей знань, а саме: електронних книг, книжкових серій, довідкових видань, навчальних посібників тощо колекції All Access Books – протягом 12-місячного періоду з дати укладення відповідного договору за результатами проведеної закупівлі послуг(4грудня 2020р.). Тож радимо Вам розпочати роботу з базовими джерелами вже сьогодні, щоб вистачило часу. Для роботи з усіма контентами необхідно пройти просту процедуру регістрації у комп’ютерній мережі ІР  – діапазону Університету. Допомогою в цьому Вам стане «Краткое руководство» https://knastu.ru/media/files/page_files/page_470/el_res/SD_Kratkoye_ rukovodstvo_Rus_2018.pdf

Крім того, здійснивши заходи щодо підключення доступу до бази даних ScienceDirect, університету також  забезпечено до 31 травня 2021 року доступ до міжнародної наукометричної бази даних Scopus.

Бажаємо всім успішної роботи!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *