Віртуальна виставка книг

Наукова бібліотека БНАУ постійно поповнює свої фонди новими виданнями аби забезпечити викладачів та студентів необхідними бібліотечно-інформаційними ресурсами: науково-методичною, навчальною літературою, періодичними виданнями. 
Пропонуємо вам ознайомитись з віртуальною виставкою книг, що надійшли в бібліотеку на початку цього року. Це підручники, монографії, збірники наукових праць, довідкові видання та практичні посібники з актуальних питань сільського господарства та екології: інноваційні та ресурсозберігаючі технології в аграрному виробництві, сучасні методи досліджень, основи біологічної безпеки тощо.
Серед нових надходжень є праці вчених БНАУ, які вони подарували бібліотеці. Це Борщ О.В. – книги “Сучасні технології виробництва молока (особливості експлуатації, технологічні рішення, ескізні проекти)” та “Сучасні методи селекції у тваринництві: навч. посібник з оцінки екстер’єру в молочному скотарстві”; Фесенко В.Ф – “Теоретичні та практичні аспекти інноваційних технологій у свинарстві: навч. посібник”, Бомко В.С. –  “Особливості формування і годівлі високопродуктивного стада корів: монографія”. Бібліотека висловлює щиру вдячність авторам за співпрацю.
Паперовий варіант книг ви можете переглянути в галузевому відділі бібліотеки №3.

Презентацію «Нові надходження 2021 галузевого віддулу № 3» можна переглянути ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *