До наукової бібліотеки БНАУ надійшов дорогоцінний подарунок

Наукова бібліотека  Білоцерківського національного аграрного університету отримала безцінний дарунок від Державної установи «Український інститут книги» – повне нецензуроване академічне зібрання творів та листів Лесі Українки у 14-ти томах.

Зібрання видане у рамках Плану заходів Міністерства культури та інформаційної політики України у сфері захисту національного простору на 2020 рік, а також на виконання постанови Верховної Ради України «Про відзначення 150-річчя з дня народження Лесі Українки».

Над підготовкою видання працювали  найкращі фахівців у царині науки про Лесю Українку із Українського інституту книги у співпраці з Волинським  національним  університетом  імені Лесі Українки, а також іншими  закладами  вищої освіти та академічними  установами Львова, Чернівців, Рівного, Житомира, Острога, Києва.

До зібрання входять чотири томи драматичних творів, чотири томи листів, поетичні та ліро-епічні твори, художня проза, літературно-критичні та публіцистичні статті, переклади, записи народної творчості, праця «Стародавня історія східних народів», виписки з книг, нотатки та інше.

Виражаємо щиру вдячність за такий прекрасний подарунок!

Зібрання передано на абонемент художньої літератури галузевого відділу №1. Ці твори є чудовим поповненням для фонду нашої бібліотеки і цінним скарбом знань для читачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *