Запрошуємо! У липні пройдуть вебінари від компанії Clarivate

На численні прохання науковців – авторів публікацій в міжнародних журналах, що індексуються наукометричною базою Web of Science, бібліотекарів, що займаються питаннями наукометрії та всіх зацікавлених, компанія Clarivate у липні проведе лише дві теми (адже літо, відпустки!), кожну у двох повторах о 10:15 та 16:15 у Webex.

6 липня 2021р., Тема:«Авторські ідентифікатори: Publons|ResearcherID, ORCID та інші, їх застосування для звітності».

Тези: Складнощі при пошуку робіт певного автора. Показники, що застосовуються для оцінки наукового доробку автора, зокрема у Web of Science Core Collection (кількість статей, цитувань, h-index (індекс Гірша), beamplot. Підготовка звітів про публікаційну діяльність для науковця, відділу, установи. Порівняння функції і можливості авторських ідентифікаторів. Створення, наповнення, застосування Publons|ResearcherID, ORCID, ResearchGate, Google Scholar. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація:

10:15–11:15   https://bit.ly/2TbDWrK
16:15–17:15   https://bit.ly/3qzsumi

8 липня 2021р. Тема: «Оновлений Journal Citation Reports», який вийшов 30 червня.

Тези: 30 червня 2021 анонсовано вихід нового Journal Citation Reports: аналітичного інструменту на основі даних Web of Science Core Collection, в якому можна детально проаналізувати видання, для яких розраховується імпакт фактор Journal Impact Factor (JIF). На вебінарі розглянемо новий інтерфейс програми, основні показники, які можна визначити для видання, чому не розраховуєтьcя імпакт фактор для суто гуманітарних видань, що показує нова метрика Journal Citation Indicator (JCI), яку інформацію можемо отримати, як її зберегти. Як застосувати інструмент для підбору та оцінки видання для публікації власних результатів та для формування стратегії розвитку видання. І звісно про вартість публікації та де друкуватися безкоштовно. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація:
10:15–11:15   https://bit.ly/3x1rwl5
16:15–17:15   https://bit.ly/35qVseq

Реєстрацію на вебінари – відкрито, перейдіть за посиланням, натисніть Register, заповніть анкету.  Зважайте, що Webex не підтримує операційну систему XP.

Учасники, які прослухають більше 90 % основного часу вебінару,  протягом трьох робочих днів отримають іменний сертифікат.

Шановні науковці, долучайтеся до вебінарів та запрошуйте своїх  колег.  Успіхів вам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *