Індексація статей науковців БНАУ наукометричними базами Scopus та Web of Science Core Collection в червні місяці

Одним з основних показників ефективності наукових досягнень є наукові публікації. А  індексація статті в наукометричній базі Scopus або Web of Science Core Collection –  почесно і допомагає науковцю розвивати його кар’єру (можливість захистити диплом, отримати звання чи гранти для продовження досліджень тощо) та являється критерієм в рейтингах університету.

Вітаємо науково-педагогічних працівників Білоцерківського національного аграрного університету з черговою(червневою) індексацією їх статей в міжнародних журналах авторитетними наукометричними базами Scopus та Web of Science. Бажаємо нових наукових досягнень!

Список можна переглянути ТУТ

Публікаційну активність кожного науковця БНАУ та представлення її у світовій науковій спільноті можливо переглянути  завдяки пошуковій платформі «Бібліометричні профілі НПП факультету», розміщеній на сайті наукової бібліотеки в розділі Ресурси бібліотеки. Наукові ресурси.Наукові здобутки НПП БНАУ та доступний за прямим посиланням https://library.btsau.edu.ua/%d0%bd%d0%b0%d1%83%d0%ba%d0%be%d0%b2%d1%96%d0%b7%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%83%d1%82%d0%ba%d0%b8-%d1%84%d0%b0%d1%85%d1%96%d0%b2%d1%86%d1%96%d0%b2-%d0%b1%d0%bd%d0%b0%d1%83/

Варто зазначити, що ресурс дає можливість відслідкувати наявність інформації про науковця у реєстрі «Науковці України», відслідкувати цифровий ідентифікатор ORCID, проаналізувати публікаційну активність науковця у пошуковій системі Google Академія (Google Scholar), міжнародних наукометричних та реферативних базах WoS (Publons) та Scopus, промоніторити наявність робіт науковця в інституційному репозитарії БНАУ та лише за одним «кликом»перейти на усі вище вказані ресурси за прямими гіперпосиланнями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *