Знайомство з авторитетним джерелом у сфері міжнародної безпеки

Міжнародним інститутом, який спеціалізується на проблемах миру, конфліктів, контролю за озброєнням та роззброєнням є Стокгольмський інститут дослідження проблем миру (SIPRI).

Інститут було створено в 1966 році. Його штаб-квартиру розташовано в Стокгольмі.

З 1969 року,  з метою ознайомлення фахівців і громадськості з подіями, явищами і тенденціями у сфері міжнародної безпеки, насамперед — у її військово-політичних і військово-економічних аспектах, Стокгольмський міжнародний інститут дослідження миру видає Щорічник СІПРІ: Озброєння, розброєння та міжнародна безпека, що є одним із найбільш авторитетних джерел інформації у сфері міжнародної безпеки.  Щорічник видається за фінансової підтримки уряду Швейцарії.

Директорат європейської інтеграції, бюджетування та узгодження політик Міністерства освіти і науки України надіслав Ректору Білоцерківського національного аграрного університету листа з рекомендацією – звернути увагу на  україномовне видання Щорічника, який доступний в електронному вигляді на вебсайті  Українського центру економічних та політичних досліджень ім. О. Разумкова за посиланням: https://www.razumkov.org.ua/vydannia/sipri та використовувати його матеріали в роботі, освітньому та наукових процесах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *