У вересні Державна науково-технічна бібліотека України запрошує на серію вебінарів на тему: «Використання постійних ідентифікаторів учених та установ, їх роль у науковій екосистемі. Інструменти ORCID для науковців»

Шановні науковці БНАУ!

Якщо Ви хочете зберегти час і присвятити його дослідженням, зменшити зусилля, які йдуть на опрацювання дублікатів у системах наукових даних, забезпечити афіляцію з установами, грантами, публікаціями, експертними оцінками та зберегти якість таких даних Ви повинні мати унікальний ідентифікатор ORCID. Він дозволяє Вам вирізнити ваші наукові результати серед інших та забезпечити визнання вашої роботи, зокрема, серед іноземних колег.

Якщо Ви зацікавлені в цьому, то Державна науково-технічна бібліотека України запрошуємо Вас долучитись до серії вебінарів та майстер-класів на тему: «Використання постійних ідентифікаторів учених та установ, їх роль у науковій екосистемі. Інструменти ORCID для науковців», які відбудуться за підтримки Міністерства освіти і науки України у співпраці з ORCID.

Вебінари відбудуться: 29 вересня, 01 жовтня, 04 жовтня 2021 року.

На вебінарах будуть розглянуті теми:
Тема 1: «Постійні ідентифікатори та переваги їх використання для дослідників, установ та дослідницької інфраструктури. Про проєкт створення Національної електронної науково-інформаційної системи URIS (Ukrainian Research Information System). Переваги використання ORCID для науковців та установ»
Тема 2: “Початок роботи з профілем науковця в ORCID (майстер-клас)”
Тема 3: “Інтеграція наукових робіт дослідника в ORCID (майстер-клас)”

З детальною програмою вебінарів можна ознайомитись за посиланням:
https://docs.google.com/document/d/1rKO3sUVEb6fUaEUP19Aa4pkmPOqSvTSrzGtDgm1DWsk/edit?usp=sharing
Для участі у серії вебінарів усім бажаючим необхідно зареєструватися, перейшовши за відповідним посиланням:
https://dntb.gov.ua/form

Кожен зареєстрований учасник отримає сповіщення на електронну скриньку). Учасники матимуть можливість поставити питання спікерам та взяти участь в обговоренні. Вебінар проводитиметься на платформі Zoom. Будь ласка, заздалегідь встановіть на свій пристрій (комп’ютер/ смартфон/ планшет) програму Zoom (завантажити
https://zoom.us/download).
Також буде відбуватися пряма трансляція на YouTube каналі ДНТБ України.

Зареєстровані учасники отримають презентації та запис вебінару на електронні скриньки, вказані під час реєстрації.

 Бажаємо успіхів!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *