Безкоштовний сервіс для авторів Elsevier Journal Finder

Шановні науковці!

Ви написали статтю по результатам своїх наукових досліджень. Шукаєте журнал для її публікації? Радимо вам скористатися безкоштовним сервісом для авторів Elsevier Journal Finder.

Видавництво Elsevier представило на своєму сайті бета версію сервісу для авторів – «Journal Finder», який дає можливість визначити перелік журналів, найбільш придатних для публікації вашої статті.

Інструмент призначений для:

  • допомоги авторам у виборі відповідних журналів для своїх робіт;
  • спрощення пошуку оптимальних журналів авторам, які працюють в міждисциплінарних областях;
  • визначення журналів, що пропонують варіанти відкритого доступу, і надання інформації про імпакт-фактори і терміни публікації.

Основне завдання сервісу – допомогти автору опублікувати свою працю в найбільш підходящому журналі за мінімальний термін.

Для пошуку можливого журналу необхідно внести в запропоновані поля назву майбутньої публікації і анотацію до неї, а також, при необхідності, заповнити запропоновані фільтри для пошуку міждисциплінарних журналів, і натиснути на «Find Journal».

Система запропонує більше 50 можливих варіантів журналів, ряд яких може підійти для успішної публікації результатів вашого наукового дослідження. Поруч з кожною назвою журналу буде відображена інформація про нього: імпакт-фактор, відсоток прийнятих статей, з числа надісланих  за останній календарний рік і т.д.

Більш докладніше познайомитися із даними журналами можливо за  показниками «More metrics details» та «Scope and information».

Якщо із цього переліку ви вибрали журнал, то відправити рукопис до видавництва можна завдяки фільтру – «Submit paper».

Скористатися сервісом ви зможете, увійшовши за прямим посиланням: https://journalfinder.elsevier.com/, або натиснувши клавішу «Start matching» на сторінці Elsevier for authors
http://www.elsevier.com/authors/home#publishing-process

Більш детальну інформацію ви зможете прочитати за посиланням: http://elsevierconnect.com/whats-the-best-journal-for-my-paper-new-tool-can-help/, або див. презентацію «Інструмент пошуку журналу –Elsevier Journal Finder», за посилання http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4469

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *