Увага! Університету відкрито доступ до повнотекстових електронних ресурсів видавництва Bentham Science.

Завдяки домовленості між Міністерством освіти і науки України та видавництвом Bentham Science з 1 вересня до 31 грудня цього року заклади вищої освіти та наукові установи використовуватимуть безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів видавництва Bentham Science.

Bentham Science — наукове, технологічне та медичне видавництво, яке надає академічним дослідникам і промисловим професіоналам найсвіжішу інформацію у різних галузях науки і техніки. Його рецензовані наукові журнали і книги мають постійно зростаючу аудиторію в усьому світі.

Видавнича компанія базується в Об’єднаних Арабських Еміратах, а також має підрозділи в США, Японії, Китаї, Індії та Нідерландах.

На сьогодні Bentham Science видає понад 130 журналів як в електронному, так і в друкованому форматі.  Журнали охоплюють різні дисципліни в галузі фармацевтичних досліджень та розробок, медичних спеціальностей, інженерії, технічних та суспільних наук. Значна частина журналів видавництва індексується провідними бібліографічними базами даних. Зокрема 40 журналів Bentham Science станом на 2021 рік мають імпакт-фактор у щорічному звіті Journal Citation Report.

Bentham Science застосовує процедуру одинарного сліпого рецензування для подання усіх рукописів, за винятком обраного числа патентних журналів, щодо яких застосовується подвійне сліпе рецензування. Усі представлені рукописи піддаються експертній оцінці в рамках консультацій з членами редакційної колегії журналу та незалежними зовнішніми рецензентами, інформація про що представлена в Publons.

Окрім журналів, Bentham Science здійснює видавництво книг. Вже опубліковано понад 800 найменувань, їх кількість постійно зростає.

Білоцерківському національному аграрному університету доступ надано до 15 грудня 2021 року.

Доступ до повних текстів можливий з мережі Університету за посиланнями:

Електронні журнали (статті можна завантажувати у форматі PDF):
https://www.eurekaselect.net/bypublication

Електронні книги (знайомство з повними текстами книг виключно онлайн):
https://www.eurekaselect.net/bybook

Докладніше про електронні ресурси за посиланнями:

Умови користування ресурсами:

  • всі ресурси та послуги використовуєте не з комерційною метою;
  • використовуючи повнотекстові бази даних  не застосовуєте спеціальних програм для скачування та послідовних скачувань архіву (цілого журналу або окремих його випусків).

Пропонуємо  академічній спільноті Університету  скористатись безкоштовним доступом до текстових електронних ресурсів видавництва Bentham Science.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *