Вчені Білоцерківського національного аграрного університету долучаються до проекту РМУ при МОН «Літопис здобутків молодих вчених за 30 років незалежності України»

Рада молодих учених (РМУ) при МОН України впроваджує різні ініціативи та проєкти, які не лише відкривають нові можливості для молодих вчених у світі науки, а й прагнуть накопичувати їх наукові звершення. Останнім з таких  є проект «Літопис здобутків молодих вчених за 30 років незалежності України», що має на меті увіковічнити визначні наукові досягнення, винаходи, здобутки, які були зроблені молодими вченими, науковцями за період з 24. 08. 1991 року по 24. 08. 2021 року.

Наукові розробки Білоцерківського НАУ примножують результати і технології, важливі для економіки, оборони, агропромисловості, охорони здоров’я та інших сфер життя нашої країни. Університетські винаходи, розробки, наукові досягнення, що охоплюють всі напрями наукових досліджень університету: агрономію, екологію, економіку, ветеринарну медицину та біотехнологію впроваджені і  є корисними в агропромисловому комплексі України.

Ректор Олена Анатоліївна Шуст запрошує вчених та науковців Університету долучитися до формування Літопису, який стане історичним джерелом наукового доробку молодих вчених та науковців вищих навчальних закладів і Білоцерківського національного аграрного університету в тому числі.

Зробити це можливо шляхом особистого внесення інформації до онлайн-форми за посиланням до 30 листопада 2021 року включно:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNMLdNP9bt4hKs0NYRmi5BlxvZq1xsasgUnR4GmzxnDZhqVQ/viewform

  • винаходи/наукові досягнення/ здобутки яких припадають на період з 24.08.1991 – 24.08.2021;
  • вік науковця на момент фіксації/реєстрації наукових винаходів/здобутків/досягнень: вчений віком до 35 років включно, який має вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня, або вчений віком до 40 років включно, який має науковий ступінь доктора наук;
  • сфера наукових інтересів – без виключень.

З виникненням додаткових питань можна звертатися до координатора проєкту: Олени Поліщук, канд.екон.наук, доцента, асоційованого члена РМУ при МОН, 

e-mail: o-polishchuk@ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *