Найкращий подарунок – актуальна та необхідна книга!

Одним із основних завдань наукової бібліотеки є формування бібліотечного фонду задля якісного інформаційного забезпечення навчально-виховного та наукового процесів університету.

Впровадження сучасних форм і методів представлення інформації, завдяки розвитку інформаційних технологій, повністю не замінює джерело інформації – друковану продукцію.

Однак, сьогодні непросто комплектувати фонди університетської бібліотеки спеціальною літературою. Це і з-за подорожчання друкованих видань, і з-за дефіциту фахової, навчальної літератури (адже не кожне видавництво береться друкувати  мало запрошені (не рентабельні книги); підвищення тарифів на транспортні та поштові послуги також створює деякі складнощі для отримання друкованої продукції, інші фактори.

То ж приємно отримувати в подарунок літературу від авторів, установ та окремих осіб, яка необхідна в фонді університетської бібліотеки.

Нещодавно завідуюча кафедри Публічного управління, адміністрування та міжнародної економіки Тетяна Вікторівна Сокольська передала до бібліотеки надзвичайно цінний подарунок від Дегтярьової Ії Олександрівни, доктора наук з державного управління, професора кафедри – видання, які допоможуть здобувачам освіти набути теоретичні знання, оволодіти практичними навиками і інноваційними технологіями публічного управління та адміністрування, що необхідні для здійснення управлінської діяльності у державній службі, публічному управлінні та адмініструванні в органах місцевого самоврядування, комерційних підприємствах, громадських організаціях.

Ія Олександрівна є автором та співавтором багатьох подарованих навчальних і наукових видань. Наразі вона є автором і співавтором понад 110 наукових праць, у т.ч. 3 монографій, 4 підручників, 45 статей у фахових виданнях з державного управління.

Вся подарована література є актуальною та стане гарним поповненням бібліотечного фонду, інформаційним забезпеченням декількох освітніх програм всіх рівнів.

Щиро дякуємо Ії Олександрівній за прекрасний дарунок і в свою чергу бажаємо їй успіхів в науково-педагогічній діяльності!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *