Студентська молодь ЗА! Євроінтеграцію.

Україна – велика європейська країна, яка прагне жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн Європейського Союзу.

Одним із пріоритетів свого розвитку українська держава, беручи до уваги прагнення своїх громадян, визначила курс на інтеграцію у європейське співтовариство – аж до приєднання до Європейського Союзу. Адже євроінтеграція – це коли економіка працює на благо всього суспільства, коли всі рівні перед законом, коли держава дбає про довкілля та стежить за якістю продуктів, коли бюджетні кошти витрачаються ощадливо та в інтересах суспільства. Це гарні дороги, якісна вода з кранів, безпечні вулиці і домівки, професійна медицина, якісна освіта. Звичайно, це і чесні вибори, і свобода зібрань, опозиційна діяльність, боротьба з корупцією…Справді, немає жодної сфери, якої б не стосувалася євроінтеграція.

Нинішня молодь, особливо студентство, найбільш активно та з ентузіазмом  сприймає євроінтеграційний курс та дії керівництва держави по прискоренню процесу євроінтеграції задля підвищення рівня та якості життя людей, загальної спроможності всієї країни, впровадження  європейських цінностей: поваги до людської гідності, свободи, демократії, верховенства права, дотримання прав людини.

При цьому всі розуміють, що  справжніми українцями можна бути не лише тоді, коли ми станемо повноправним членом європейського співтовариства, а коли будемо використовувати власні можливості, будемо невпинно дбати про свій культурний рівень, орієнтуватися на новітнє, усвідомлювати власну гідність і насамперед – будемо любити свою Україну і будувати Європу вдома, цінуючи власну історію, культуру, освіту, духовність.

Саме такими нотками пронизаний філософський твір-роздум до власних фотографій Богдани Коби, студентки Економічного факультету БНАУ, переможниці загальноуніверситетського конкурсу «У серці з тобою, моя Україно. Україна – європейська країна».

На засіданні Вченої ради Університету ректор Олена Анатоліївна Шуст нагородила всіх переможців і учасників фотоконкурсу Дипломами, грошовими преміями, сувенірними подарунками БНАУ.

В Інформаційному Центрі ЄС Богдану Кобу вітали, як переможницю за євроінтеграційною тематикою, координатор Центру Н.А. Бачинська, декан Економічного факультету І.М.Паска та начальник відділу навчально-методичної та виховної роботи В.В.Зубченко та вручили їй подарунок – сувенірну продукцію Європейського Союзу надану  Представництвом Європейського Союзу в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *