Новий електронний посібник на допомогу навчанню та практичній діяльності

Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової перед вищої освіти» пропонує використовувати в навчанні та практичній діяльності новий електронний посібник «Технологія виробництва і переробки продукції свинарства», створений авторським колективом у складі М.Повода, О.Бондарської, В.Лихача, С.Жижки, В.Нечмілова та ін. (під керівництвом Миколи Повода).

В посібнику  висвітлено історію та сучасний стан виробництва свинини в Світі та в Україні, сучасні системи розведення свиней і методи селекції у свинарстві, поняття технології виробництва свинини та основних її елементів, технічне забезпечення виробничих процесів у свинарстві, виробництво свинини в індивідуальних та малих фермерських господарствах. А також  біобезпека свиногосподарств, особливості обліку, маркетингу у сучасному свинарстві,  первинна переробка продукції свинарства та ефективність виробництва свинини.

Електронний посібник  містить великий обсяг засобів візуалізації: ілюстративний матеріал та відеофільми, що значно розширює можливості засвоєння  матеріалу. Корисним буде як і студентам  передвищих начальних закладів зі спеціальності технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, так і фахівцям в галузі свинарства.

Тож не баріться, шукайте його за посиланням: https://cutt.ly/cTvERez , тому що він дійсно вартий уваги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *