Приємно отримувати нові видання самими першими!

Прямо до бібліотеки з видавництва, з ще пахучими топографічною краскою книгами, завітала завідувачка  кафедри іхтіології та зоології Екологічного факультету Наталія Єгеніївна Гриневич з цінним подарунком від авторського колективу  навчального посібника «Гідромамаліологія».

Гідромамаліологія:навчальний посібник.- Н.Є.Гриневич, Н.М.Присяжнюк, О.А.Хом’як, О.Р.Михальський, А.О.Слюсаренко, А.М.Трофимчук, В.С.Жарчинська.-Біла Церква:БНАУ, 2021.-142с.

Водні ссавці мають велике значення для різних сфер господарської діяльності і  обробкою та використанням продуктів, які дають деякі види цих тварин, займаються багато галузей промисловості. Відповідно виникає задача з вивчення біології водних ссавців, їх морфофізіологічних, етологічних особливостей, географічного поширення, наукових розробок розведення деяких груп  та екологічної охорони і  раціонального використання. Тож завданням даного видання якраз і є змістовне висвітлення даної актуальної теми.

Підготовка фахівців у галузі іхтіології неможлива без всебічних теоретичних знань та практичних навиків з водної теріології.  Науковці кафедри іхтіології та зоології  професор Н.Є.Гриневич, доценти Н.М.Присяжнюк, О.А.Хом’як, А.О.Слюсаренко, А.М.Трофимчук, старший викладач О.Р.Михальський, асистент В.С.Жарчинська усвідомлюючи важливість  і актуальність Гідромамаліології – науки про водних ссавців, займаються вивченням даної тематики,  проводять власні дослідження, узагальнюють та публікують їх результати в навчальних та наукових виданнях.

«Гідромамаліологія»-перший в Україні  навчальний посібник, що сприятиме більш повному усвідомленню та формуванню теоретичних знань у студентів, а також спонукатиме їх до застосування отриманих навичок для практичної соціально-корисної діяльності.

Навчальний посібник рекомендовано для підготовки студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» . Однак видання може стати цікавим бажаючим отримати інформацію про водяних тварин, які мешкають в різноманітних кліматичних умовах.

Ознайомитися з посібником можливо в науковій бібліотеці, на кафедрі, а також  переглянути електронний варіант видання в Інституційному репозитарії  БНАУ

http://rep.btsau.edu.ua/bitstream/BNAU/6971/1/Hidromamaliolohiia.pdf

Щиро дякуємо за сприяння у поповненні нашого книжкового фонду!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *