Індексовані наукометричними базами Scopus та Web of Science статті науковців БНАУ в січні 2022 року

Наукова бібліотека продовжує відслідковувати публікації науковців Білоцерківського НАУ в Scopus та  Web of Science, які на сьогодні є найбільш  авторитетними та загальновизнаними в усьому світі міжнародними наукометричними базами даних.

Ці бази даних є бібліографічними й реферативними платформами, які не ведуть власної видавничої діяльності (тож, фактично «публікуватися» в Scopus/ Web of Science неможливо), а займаються тим, що складають переліки вартих уваги наукових видань (насамперед – журналів і інших періодичних видань) та здійснюють їх наукометричну обробку, головним чином відстежують цитованість робіт, опублікованих у цих виданнях, і складають відповідні індекси. Публікація статті у міжнародному виданні, що входить до тієї чи іншої бази,  майже автоматично означає її індексацію.

Науково-дослідна робота в університеті проводиться на всіх факультетах науково-педагогічними працівниками, докторантами, аспірантами, магістрами. Тематика наукових досліджень охоплює всі галузі, за якими в університеті відбувається навчання: технологія отримання продукції рослинництва, технологія отримання та переробки продукції тваринництва, ветеринарна медицина, екологія, економіка агропромислового комплексу, юридичні науки, лінгвістика та переклад. Статті з їх результати публікуються в міжнародних виданнях, які індексуються в Scopus або Web of Science.

В січні 2022 року бази Web of Science та Scopus проіндексували 8 статей науково-педагогічних працівників БНАУ. Всі статті датовані 2021 роком і були надруковані в останніх номерах та випусках наукових видань, а проіндексовані вже на початку нинішнього року. Список дивитися ТУТ.

Вітаємо авторів і чекаємо нових публікацій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *