«Перемога народжується не на полі бою, а у бібліотеках та університетах»

Наукова бібліотека Білоцерківського НАУ отримала в дарунок нові книги від Національного музею «Меморіал жертв Голодомору», який спільно з іншими організаціями, установами та видавництвами реалізує освітньо-патріотичний проект «Книги для 100 університетів та бібліотек України: боротьба за свідомість».Проект спрямований на поповнення фондів наукових бібліотек сучасними науковими та науково-популярними виданнями з історії України ХХ ст., зокрема про геноцид української нації – Голодомор 1932–1933 рр., які покликані вести боротьбу за свідомість молоді, формувати національну українську еліту. «Перемога народжується не на полі бою,  а у бібліотеках та університетах» – із цим меседжем проект рухається Україною, відкриваючи громадськості правду про різні хронологічні періоди історії України, руйнуючи міцно вкорінені «совєцькі» та російські імперські стереотипи.

Це вже в третє, як науковці Національного музею, в рамках Проєкту безкоштовно передають до нашої бібліотеки такі рідкісні видання, що є вагомим джерелом поповнення бібліотечного фонду університетської бібліотеки. Адже відтепер кожен бажаючий має можливість ознайомитися з книгами, яких немає у продажу. Університетська спільнота засвідчує повагу і висловлює велику вдячність організаторам і всім причетним до книжкового зібрання проекту.

Видання стають корисними всім користувачам наукової бібліотеки БНАУ: студентам, викладачам, краєзнавцям, усім, хто цікавиться історією України ХХ ст. в період страшних злочинів радянської влади проти українців.

Список отриманих видань в 2020 році можна переглянути на сайті наукової бібліотеки Нові надходження в рамках проєкту «Боротьба за свідомість»

В цьому році до бібліотеки БНАУ надійшов комплект із 37 книг. Їх перелік можна дивитися ТУТ

Інформацію про всі книги внесено до електронного каталогу наукової бібліотеки БНАУ. Для пошуку радимо скористатися on-line формою за посиланням: http://ek.btsau.edu.ua

Бажаючих переглянути нову літературу, запрошуємо до бібліотеки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *