В період війни науковці БНАУ продовжують публікувати статті в міжнародних журналах, що індексуються Scopus та Web of Science

Війна — надзвичайно складний час для усіх.

Голова комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак назвав «катастрофічним» вплив війни на освітню сферу. Внаслідок бойових дій зруйновані будівлі закладів вищої освіти, декілька університетів опинилися на окупованих територіях, деякі тимчасово переміщені до безпечних регіонів України, де відновлюється освітня діяльність.

В Білоцерківському НАУ відновлюється не лише навчальний процес, з використанням технологій дистанційного навчання, але й повноцінна діяльність університету в усіх напрямах – освітньому, науковому, міжнародному тощо.

Науково-педагогічні працівники Білоцерківського НАУ і в період воєнного часу продовжують свою наукову-дослідну діяльність. Результати своїх досліджень все частіше публікують в якісних міжнародних журналах, що індексуються визнаними наукометричними базами Scopus та Web of Science.

За квітень НМБ проіндексовано 5 статей  науковців Агробіотехнологічного, Біолого – технологічного, Екологічного факультетів та Факультету Ветеринарної медицини. Вітаємо авторів з новими здобутками! Переглянути Перелік публікацій, проіндексованих в квітні 2022р. можна ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *