Національна науково-технічна бібліотека Німеччини пропонує свої наукові і навчальні ресурси українським університетам

2 червня, на платформі ZOOМ відбулася онлайн презентація електронних ресурсів Національної науково-технічної бібліотеки Німеччини (The Technische Informationsbibliothek, далі ТІВ). Організатором виступив Київський національний університет імені Тараса Шевченка.Спікером заходу була Маргрет Планк, яка очолює лабораторію нетекстових матеріалів Національної науково-технічної бібліотеки Німеччини.

Під час заходу було презентовано навчальні і наукові ресурси ТІВ та можливості їх використання українськими освітянами і вченими. В ході презентації було представлено:

OERSI (Open Educational Resources Search Index) – пошуковий індекс відкритих освітніх ресурсів, що містить понад 43 тис. відкритих матеріалів

та

TIB AV-Portal – портал для розміщення наукових відео, на якому доступні понад 38,5 тис. освітніх та наукових відеоматеріалів.

Всім учасникам онлайн заходу будуть надіслані презентації. Зацікавлені можуть переглянути запис Презентації на YouTube-каналі Державної науково-технічної бібліотеки України

https://www.youtube.com/watch?v=P2GBeiKxzVk&t=1780s

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *