У грудні Scopus та Web of Science проіндексували нові статті НПП БНАУ

Відповідно до пункту 5.1.3 Оперативного плану Міністерства освіти і науки України на 2022 рік, затвердженого наказом МОН  від 17.01.2022 р. № 29, було передбачено у 2022 році здійснити заходи із упорядкування закладами вищої освіти та науковими установами їхніх інституційних профілів у реферативних, бібліографічних базах даних Scopus та Web of Science.

Профілі наукових установ у цих базах використовуються для впорядкування всієї інформації про публікаційну активність співробітників установи, однозначної ідентифікації та репрезентації наукової установи у цифровому середовищі, а наведені в цих профілях кількісні показники щодо публікацій та їх цитування слугують інструментарієм для оцінки ефективності наукової діяльності установи.

Керівництво Університету доручило науковій бібліотеці відредагувати профілі Університету –  Bila Tserkva National Agrarian University в наукометричних базах Scopus та Web of Science, до 18 листопада прозвітувати про виконання заходів відповідній установі (лист МОН від 24.10.2022 р.) та в подальшому здійснювати моніторинг результатів публікаційної активності НПП закладу.

У грудні базами проіндексовано нові публікації науковців БНАУ, список їх можна переглянути ТУТ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *