Увага! Оголошується Конкурс до Дня народження Т.Г.Шевченка

За ініціативи Шуст Олени Анатоліївни (Ректор БНАУ, Голова постійної комісії з питань освіти, науки, культури, духовності та релігії Київської обласної ради, Президент Київського обласного територіального відділення МАН України) Білоцерківський національний аграрний університет оголошує онлайн-конкурс читців “Як звучить Тарас Шевченко мовами світу”, присвячений Дню народження Великого Кобзаря.

Мета Конкурсу – вшанування пам’яті Т. Г. Шевченка та популяризація його творчості; залучення молоді до мистецтва художнього слова, сценічної культури;пошук талановитих виконавців та авторів; підтримка учнів-старшокласників та студентської молоді в вивченні іноземних мов.

Організатором Конкурсу стали:

наукова бібліотека https://library.btsau.edu.ua/;                                                   

кафедра романо – германської філології та перекладу https://btsau.edu.ua/uk/content/kafedry-fakultetu-prava-ta-lingvistyky;

профспілковий комітет університету https://btsau.edu.ua/uk/content/profspilkovyy-komitet

Статус і порядок проведення онлайн-конкурсу читців; вимоги до учасників та конкурсних творів; порядок подачі заявок для участі у конкурсі, склад журі, критерії оцінювання, підбиття підсумків, нагородження учасників та переможців регламентується Положенням про проведення Білоцерківським національним аграрним університетом онлайн конкурсу читців до Дня народження Т. Г. Шевченка «Як звучить Тарас Шевченко мовами світу».

Положення читаємо ТУТ https://library.btsau.edu.ua/wp-content/uploads/2023/02/ПОЛОЖЕННЯ-БНАУ.pdf

Запрошуємо учнів випускних класів загальноосвітніх закладів освіти та студентів середньоспеціальних та вищих навчальних закладів  міста Біла Церква до участі в творчому Конкурсі. Нагороди гідні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *