Презентація книгозабезпеченості освітньої програми “Водні біоресурси та аквакультура”

  Нині, в час модернізації та інформатизації вищої освіти, підвищення попиту на якісні освітні послуги, які надають університети, зростає і роль вузівської бібліотеки, як інформаційного центру науково-освітнього та виховного процесів.

  Особливі вимоги до книгозбірень закладів освіти ставляться під час акредитації освітніх програм. Наукові бібліотеки разом з гарантами освітніх програм, керівниками, викладачами мають презентувати забезпеченість навчальних дисциплін сучасними навчальними виданнями в друкованому та електронному форматі, наявність фахових періодичних видань та електронних ресурсів, що відповідають навчальним програмам.

  За запитом гаранта освітньої програми 207 «Водні ресурси та аквакультура» Гриневич Н.Є.(кафедра іхтіології і зоології) завідуючою галузевого відділу №3 Стрельченко Тетяною Петрівною підготовлена виставка-перегляд літератури, на якій крім підручників і навчальних посібників представлена наукова, довідкова література та фахові періодичні видання, які знайомлять здобувачів вищої освіти та викладачів з об’єктивними науковими фактами, поняттями, законами та теоріями відповідної навчальної дисципліни і галузі науки.    

smart

Одночасно Тетяна Петрівна підготувала віртуальний бібліографічний огляд представленої на виставці літератури, з вказаним режимом доступу до електронної версії документу.

Ознайомитися з бібліографічним оглядом книжкової виставки «Освітня програма «Водні ресурси та аквакультура» можна ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *