Нове надходження до бібліотеки від Українського центру вивчення історії Голокосту

На прикінці червня Український центр вивчення історії Голокосту (УЦВІГ)  оголосив, що за сприяння Української бібліотечної асоціації започатковує програму підтримки українських бібліотек різних рівнів, забезпечуючи їх фонди джерельними, навчальними й науковими виданнями з історії Голокосту на теренах України.

   Наукова бібліотека Білоцерківського НАУ скористалася нагодою, офіційно виконала замовлення і на днях отримала колекцію з декількох десятків нових та надзвичайно актуальних видань про одну з найжахливіших сторінок Другої світової війни – масового знищення нацистами єврейського народу – Голокосту.

В Білоцерківському НАУ постійно проводиться науково-дослідницька робота студентів (під керівництвом науково-педагогічних працівників кафедри філософських та політичних наук) з історії Геноцидів на теренах України загалом та історію війни й Голокосту в т.ч.

Центр патріотичного виховання студентської молоді, що діє в університеті, наукова бібліотека знайомлять студентів з трагічними сторінками історії, щоб зробити висновки з минулого та не допустити такі події в житті українського народу, шанувати пам’ять про загиблих. Тож надіслана література (наукові видання, методичні й просвітницькі матеріали, спогади, дивом вцілілих очевидців трагедії, номери наукового часопису) – це безцінне джерело інформації, що стане у нагоді в науково-просвітницькій та виховній діяльності вищого закладу освіти.

   З літературою детально можна ознайомитися в розділі Нові надходження

   Висловлюємо щиру вдячність Українському центру вивчення історії Голокосту, його директору Анатолію Подольському за неоціненний вклад в поповненні бібліотечного фонду університетської книгозбірні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *