Нові статті науково-педагогічних працівників, проіндексованих НМБ в жовтні

Попри вторгнення, яке спіткало нашу країну, українські науковці не зупиняють своєї діяльності. Це відбувається ще й завдяки підтримки світової наукової спільноти.

Великі наукові корпорації та видавці висловили свою беззаперечну підтримку Україні, що свідчить про їхню однозначну позицію в цій війні. Компанії Elsevier (Scopus) та Clarivate (Web of Science) ще з березня 2022 року припинили постачання послуг на території росії та білорусі.

В свою чергу для українських дослідників розширюється спектр можливостей,  стають доступні сотні ініціатив від іноземних партнерів, що вкотре підкреслює єдність наукового світу в питанні підтримки нашої держави.

Детальніше тему: «Наука України в умовах війни. Виклики і перспективи» можна прочитати в журналі «Наука та метрика», №7, 2023 р.: https://nim.media/releases/nauka-ta-metrika-7-2023

Scopus та Web of Science і надалі індексують публікації українських науковців. У жовтні наукометричними базами проіндексовані нові статті НПП Білоцерківського національного аграрного університету.

Перелік проіндексованих статей дивимося ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *