Студенти Білоцерківського НАУ – учасники інтерактивної гри “European Year of Skills: mobility to European countries”

В Інформаційному центрі Європейського Союзу при БНАУ в рамках тижня “Erasmus Days” пройшла інтерактивна гра, організована спільно з Міжнародним навчально-науковим інвестиційним центром університету. Шість команд – представники всіх факультетів Білоцерківського НАУ презентували певну країну Європейського Союзу, що дісталася команді за жеребкуванням.

Презентації  готувалися командами швидко та креативно, в стандартній фомі – виготовлення яскравих плакатів та із застосуванням елементів діджиталізації. В своїх роботах команди позначали основні факти, досягнення в різних галузях, якими гордиться країна, але очима студентів, які дотичні до проекту Еrasmus. Адже чимало учасників інтерактивної гри мали можливість навчатися в університетах країн ЄС за програмою «Еразмус+». Тож в підготовлених презентаціях знайшли відображення вражень від країн, де побували студенти БНАУ.

Представляли свої роботи команди англійською та українською мовами, що ще раз підтвердило гарну підготовку студентів, які мають бажання навчатися в країнах ЄС в рамках програми Erasmus+.

Всі команди отримали дипломи в різних номінаціях та призи з символікою  Erasmus.

1 місце вибороли студенти факультету ветеринарної медицини та номінацію “Erasmus+ Oscar”.

2 місце: студенти агробіотехнологічного факультету та номінацію “The best of the best”.

3 місце студенти соціально-гуманітарного факультету та номінацію “Mr Genius”.

Студенти економічного факультету перемогли в номінації “Erasmus+ creative”, екологічного в номінації “The Power of Words”, біолого-технологічного в номінації “Conquered Horizon”.

Вітаємо всіх учасників, креативних та натхненних та бажаємо подальших здобутків та успішних академічних мобільностей до країн Європейського Союзу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *