Осінь радує гарною погодою, а викладачі Білоцерківського НАУ – новими подарунками!

Нещодавно у відділ комплектування і наукової обробки документів наукової бібліотеки завітали представники кафедри «Менеджменту» економічного факультету БНАУ – автори щойно надрукованого, ще пахучого типографічною краскою, нового навчального посібника. Вони подарували декілька примірників практикуму, який призначений  для надання допомоги студентам при підготовці до практичних занять з дисципліни «Менеджмент персоналу». Використання практикуму в навчальному процесі сприятиме формуванню фахових компетентностей майбутніх менеджерів.

Гринчук  Ю.С. Менеджмент персоналу: навчальний посібник (практикум) / Ю.С. Гринчук, Н.В. Коваль, М.В. Вихор. – Біла Церква: Білоцерківдрук, 2020. – 171 с.

Це видання дуже актуальнее, містить завдання для практичних занять та самостійної роботи студентів та методику їх виконання, тестові завдання для перевірки знань, питання для модульного контролю, тематику та вимоги до індивідуальних навчально-дослідних завдань, критерії їх оцінювання.
Доцент кафедри Надія Володимирівна Коваль додала ще декілька примірників навчального посібника «Управління потенціалом підприємства», яке раніше вона вже передала в бібліотеку.
В ньому подано основні відомості про методи та процеси управління формуванням, функціонуванням і розвитком потенціалу підприємства як збалансованої соціально-економічної системи. До кожної теми наведено перелік контрольних питань та тестів.

Управління потенціалом підприємства : навчальний посібник / уклад. Н.В. Коваль. – Біла Церква : БНАУ, 2018. – 374 с. – Бібліогр.: с. 362-373

Навчальний посібник підготовлено відповідно до навчальної програми дисципліни “Управління потенціалом підприємства”, яку включено до навчального плану підготовки магістрів зі спеціальності 073 “Менеджмент” спеціалізації “Менеджмент організацій і адміністрування” та 051 “Економіка” спеціалізації “Економіка підприємства” усіх форм навчання.
Подарована література стане цінною допомогою в поповненні бібліотечного фонду і  книгозабезпеченні навчального процесу.

Щиро дякуємо професорсько-викладацькому складу кафедри, яку очолює професор Юлія Сергіївна Гринчук,  за неодноразові літературні подарунки і бажаємо творчих і видавничих  успіхів!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *