Бібліотечний фонд поповнився новими методичними рекомендаціями

Бібліотечний фонд наукової бібліотеки поповнився новими методичними рекомендаціями, які призначені для надання допомоги студентам при підготовці  до практичних занять з дисципліни «Регіональний менеджмент».
Вони містять короткий зміст дисципліни, завдання для практичних занять та самостійної роботи студентів та методику їх виконання, тестові завдання для перевірки знань, питання для модульного контролю, тематику та вимоги до індивідуальних навчально-дослідних завдань, критерії їх оцінювання.
Методичні рекомендації сприятимуть якісній підготовці до практичних занять та формуванню фахових компетентностей майбутніх менеджерів.

Регіональний менеджмент: методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент» / укл. Ю.С. Гринчук, Н.В. Коваль. – Біла Церква: БНАУ, 2020. – 103 с.

Укладачі методичних рекомендацій Юлія Сергіївна Гринчук, завідуюча  кафедри «Менеджменту», доктор економічних наук, професор і Надія Володимирівна Коваль, кандидат економічних наук, доцент,  особисто завітали до книгозбірні, передали видання та зробили пам’ятне фото.

Наукова бібліотека університету щиро дякує  за поповнення навчального фонду галузевого відділу економічного факультету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *