Об`єднані в єдине: освіта, наука, культура і релігія, щоб служити людям

Керівника міжнародного навчально-наукового інвестиційного центру Білоцерківського національного аграрного університету  Олену Анатоліївну Шуст обрано на посаду голови постійної комісії з питань освіти, науки, культури, духовності та релігії Київської обласної ради.
І це не дивно, адже у Олени Анатоліївни є досвід і навики діяльності в усіх цих галузях та їх довершені результати.
У фонді «Здобутки науково-педагогічних працівників БНАУ» університетської бібліотеки чимало видань автором і співавтором яких є О.А.Шуст.

Вагоме місце серед них займає монографія «Ринок продукції м`ясного скотарства в Україні: теоретико-прикладні аспекти розвитку та регулювання», яка являється чудовим помічником науковим працівникам, викладачам, студентам, спеціалістам агропромислової галузі. В ній досліджені теоретичні та прикладні аспекти розвитку і регулювання ринку продукції м`ясного скотарства в Україні та провідних країнах світу.
Шуст О. А. Ринок продукції м`ясного скотарства в Україні: теоретико-прикладні аспекти розвитку та регулювання: Монографія / О. А. Шуст. – Біла Церква, 2011. – 336 с.
Професор,  доктор економічних наук О.А.Шуст є й співавтором навчальних видань,  які отримала наукова бібліотека для забезпечення навчального процесу студентів економічного факультету,  на якому працює Олена Анатоліївна.
Загалом у неї біля 80 друкованих праць, у тому числі 70 наукових і методичних розробок, 3 навчальних посібників.

Активна та об`ємна й публікаційна діяльність.  Статті, як результати науково-дослідної та освітньої діяльності  Шуст О. А. , опубліковані в національних та зарубіжних фахових журналах та збірниках праць, деякі з яких індексуються міжнародними наукометричними базами Scopus  та Web of  Science. Сама ж є членом редакційної колегії науково-фахового збірника «Економіка та управління АПК».
Олена Анатоліївна вміє поєднувати напрямки своєї роботи в різних галузях, виконує їх успішно, при цьому вкладаючи власні зусилля, знання та навіть й душу, задля блага людей різного покоління.
То ж впевнені, що Шуст Олена Анатолівна  на новій посаді,  продовжуючи добрі традиції започатковані Даниленком Анатолієм Степановичем, досягне значних успіхів, тепер ще як політик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *