Є така країна – Незалежна вільна Україна

«Хто не знає свого минулого – не вартий майбутнього»    / М. Рильський

Наближається знаменна подія в історії нашої держави – 30-а річниця проголошення Незалежності України.

30 років – це найдовший термін державності українського народу з часів княжої доби. І цей здобуток, є основою сучасної України.

Із відчуттям свята, у нас є ще й розуміння ціни нашої свободи і незалежності: десятки тисяч українських синів і дочок щодня відвойовують для нас з вами рідне, блакитне небо.

Сьогодні, перед українським народом стоять складні завдання, але доля України – одне із найважливіших.

І кожний українець щасливим буде тоді, коли процвітатиме його країна, коли буде в ній мир і спокій.

Хочеться, щоб мрія про краще майбутнє надихала кожного з нас на нові звершення, в ім’я вільної, сильної, демократичної, миролюбивої та незалежної України, відкритої для всього світу.

З нагоди Дня Незалежності України у науковій бібліотеці підготовлено презентацію «Є така країна – незалежна вільна Україна!» Представлені матеріали висвітлюють багатовікову історію українського державотворення – починаючи з ранньої минувшини нашої країни, і закінчуючи її сьогоденням. Дивитися ТУТ.

У роботі над презентацією були використані документи із фондів нашої бібліотеки. Зацікавленим користувачам для пошуку інших видань за цією тематикою, радимо скористатися електронним каталогом наукової бібліотеки Білоцерківського НАУ

http://ek.btsau.edu.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *