Інформаційний центр Європейського союзу відвідали почесні гості!

На початку жовтня в рамках робочої поїздки до Білоцерківського району голова Київської обласної державної адміністрації Василь Геннадійович Володін завітав до Білоцерківського національного аграрного університету.

Під час офіційної частини відбулося укладення двостороннього Меморандуму про співпрацю між Київською обласною державною адміністрації та Білоцерківським національним аграрним університетом, який засвідчує зміцнення взаємовідносин, спрямованих на комплексний розвиток освітньої діяльності. Також Василь Геннадійович зустрівся з студентами і провів цікаву двосторонню лекцію-бесіду.

В мальовничому сквері університету вся академічна спільнота щиро зустрічала гостей. Ректор, професор Олена Анатоліївна Шуст ознайомила Василя Геннадійовича Володіна та інших гостей: директора департаменту освіти і науки КОДА Ж. Ж. Осипенко та начальника управління агропромислового розвитку КОДА Довгаля  К. К., голову Білоцерківської районної державної адміністрації Л. В. Мерзлюк, міського голову Г. А. Дикого та інших представників органів виконавчої влади з факультетами БНАУ, які демонстрували свої здобутки, сучасні розробки та освітні потужності і можливості.

Почесні гості також завітали до локації, де було представлено Інформаційний центр Європейського Союзу при БНАУ.  Центр був відкритий в 2013 році з-за ініціативи Анатолія Степановича Даниленка та Голови Представництва ЄС в Україні, Посла Яна Томбінські. Сьогодні головою ІЦ ЄС (відповідно Угоди) є ректор Університету О.А.Шуст, координатором – Неля Бачинська, яка і представляла Центр перед гостями.

Губернатор Київщини  та інші керівники з цікавістю сприйняли інформацію про діяльність Інформаційного центру ЄС, який є серед 27-ми Центрів в Україні, єдиним в місті, не обласного підпорядкування і єдиним в Київській області.

Василь Геннадійович звернув увагу на матеріали та публікації, представлені на виставці “Євроінтеграція України – шлях до демократії”, які надходять до Центру з офіційних установ Європейського Союзу та Представництва ЄС в Україні, а також поцікавився чисельністю відвідувань Інформаційного центру, віковими категоріями користувачів та їх поглядами щодо Євроінтеграції України, звичайно ж, в першу чергу – молоді, матеріальним забезпеченням Центру та з вдячністю прийняв подарунок – сувенірну продукцію Європейського Союзу, надану Представництвом ЄС в Україні (м. Київ)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *