Квест «The heart of Europe. Once Erasmus, always Erasmus» згуртував студентів і викладачів всіх факультетів БНАУ

Нещодавно, 18.10.2021 р., Міжнародний навчально-науковий інвестиційний центр БНАУ та Інформаційний центр ЄС при БНАУ організували та провели  квест-гру  «The heart of Europe. Once Erasmus, always Erasmus», присвяченого Програмі ЄС  Еразмус+ в рамках флешмобу «Erasmus Days»2021 р.

Учасниками стали студентські команди – представники від всіх факультетів Університету з своїми  наставниками – відповідальними за міжнародну діяльність на факультетах: Горновською С. В. (АБТФ), Бабенко О. І. (БТФ),  Трофимчук А. М. (Екологічний фак-т), Заболотнім В. С. (Економічний фак-т), Вовкотруб Н. В. (ФВМ) та Юбіюх Н. М.(ФПЛ).

Отримавши завдання від Вікторії Валеріївни Новікової (координатор програми Erasmus + БНАУ) – віднайти на облаштованих локаціях- «станціях» приховані листи-запитання, пов`язані з Україною та країнами, що входять до Європейського Союзу, команди активно та завзято розпочали змагання.  Це було надзвичайно цікаво та захоплююче!

Знаходивши відповіді на запитання (одноразову допомогу-підказку можна було отримати в Інформаційному центрі ЄС) та з наочних матеріалів, які були представлені на центральному місці проведення гри, команди розгадували  зашифрований вислів, пов’язаний з Еразмус. Кожна команда проявляла креативність та наполегливість.

Для підбору запитань на квест були використанні видання, надіслані до Інформаційного центру ЄС Представництвом Європейського Союзу в Україні:

Розв’язуючи непрості завдання студенти дізналися багато цікавого про Європейський Союз, його проекти та програми, історію й сьогодення європейських країн.

За ходом змагань спостерігали: начальник відділу зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності О.А. Боньковський, секретар відділу В.Ю. Філінський, координатор ІЦ ЄС Н.А. Бачинська. Всі учасники були нагороджені заохочувальними призами, а команди – переможці відзнаками та подарунками за I (команда економічного факультету), II (команда агробіотехнологічого факультету), III (команда факультету права та лінгвістики) місця і, що найголовніше, всі отримали виключно позитивні емоції та задоволення від квесту!

До нових зустрічей, перемог та академічних мобільностей, друзі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *