Вітаємо авторів нових публікацій! У жовтні наукометричними базами Scopus та Web of Science проіндексовано 5 наукових робіт НПП БНАУ.

Білоцерківський НАУ входить до переліку навчальних закладів України, яким, згідно наказу МОН України, було надано безкоштовний доступ до наукометричних баз Scopus та Web of Science.

Завдяки доступу до даних баз, фахівці наукової бібліотеки постійно проводять моніторинг проіндексованих публікацій науково-педагогічних працівників Університету.

До профілю Білоцерківського національного аграрного університету/Bila Tserkva National Agrarian University у жовтні в базі Scopus доєдналося – 3 статті, в Web of Science – 2 статті, які автори опублікували  в міжнародних журналах, що індексуються названими наукометричними базами.

Слід відмітити, що розширюється «географія» видань та збільшується показник якості журналу: квартіль та імпакт-фактор. Так, автор Наріжний С. А. – асистент кафедри харчових технологій і технологій  переробки продукції тваринництва, БТФ опублікував статтю в журналі «Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences» (країна Словакія), який індексується Scopus та має квартіль – Q 3.

Доречі, зараз С. А. Наріжний (разом з Рубленко І. О.) проходить стажування від Білоцерківського НАУ по навчальному проєкту Ag-Lab в UniTe з питань тваринництва, харчових технологій, біотехнології відтворення, екологічної мікробіології та аналізу харчових продуктів в Університеті Терамо (Італія).

Ярмак О. М., Трофіменко В. О. – науково-педагогічні працівники кафедри здоров’я та фізичної рекреації свої статті опублікували в журналі «Sport Mont» (країна Чорногорія) з такими ж даними, як попереднє видання.

Такі публікації значно підвищують рівень вченого та його авторитет у науковому середовищі.

Їх перелік дивитися ТУТ

Чекаємо від науковців Білоцерківського НАУ чергових успішних публікаційних результатів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *