Індексація наукометричними базами Scopus та Web of Science робіт НПП БНАУ в 2021 році.

Відповідно до Наказу МОНУ від 27.02.19 №269 Білоцерківський НАУ протягом 2021р. мав доступ до міжнародних наукометричних баз даних Scopus і Web of Science. Весь контингент університету мав можливість безперешкодно користуватися перевагами даних ресурсів у читальних залах наукової бібліотеки та з будь-якого робочого місця університету, підключеного до мережі Інтернет, а також віддалено, використовуючи логін в домені btsau.edu.ua .

Завдяки необмеженому доступу до даних ресурсів науковці та фахівці наукової бібліотеки постійно проводять моніторинг публікаційної активності науково-педагогічних працівників університету у наукометричних базах.

За результатами моніторингу профілю університету бібліотекарями щомісяця складалися  списки, які розміщені на головній сторінці власного сайту. Для фотозаставок з виглядом Білоцерківського НАУ  до щомісячної інформації про індексовані публікації та вітання їх авторам, використовувалися чудові фотографії Хомяк Наталії Василівни, доцента кафедри обліку і оподаткування, Економічний факультет.

Станом на 30.12.2021 наукометричною базою даних Scopus проіндексовано всього – 218 публікацій, за 2021 р. – 39.  Наукометричною базою Web of Science  всього – 254, в 2021 р. – 45 публікацій.

Відповідно Наказу ректора №455/О від 17 грудня 2021р. науково-педагогічних працівників, аспірантів, докторантів університету за публікації, що проіндексовані наукометричними базами Scopus та Web of Science і входять до профілю Bila Tserkva National Agrarian University було премійовано за кожну з них (станом на 01.12.2021р).

У грудні НМБ були проіндексовані, вже не перші, публікації науковців БНАУ:  Бабенко О.І., Ставецької Р.В.,  Клопенко Н.І., Олешко В.П., Ткаченко С.В., Новікової В.В. Список проіндексованих публікацій дивитися ТУТ

Вітаємо авторів грудневих та попередніх публікацій в  метричних базах , що розкривають значимі результати науково-дослідної діяльності кожного науково-педагогічного працівника та Університету загалом і сприяють підвищенню показників рейтингів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *