14 лютого, в День закоханих наукова бібліотека відмічає Міжнародний день дарування книг!

Вже 10 років поспіль,14 лютого у всьому світі відзначають Міжнародний День дарування книг. Багато хто в цей день, разом з «валентинкою», дарує книги рідним, друзям, бібліотекам. Наша університетська бібліотека не є винятком, хоча дарують нам літературу не тільки в цей день, а протягом року. Це є чудовим поповненням бібліотечного фонду сучасними, актуальними виданнями.

Як, зазвичай, в самий День дарування книг ми організовуємо виставки, презентації, перегляди подарованої літератури та  згадуємо і дякуємо наших дарувальників – справжніх друзів бібліотеки і шанувальників книги. Завдяки їх щедрості і небайдужості наш бібліотечний фонд збагатився цінними книгами.

Серед них почесне місце приділяємо нашим вірним дарувальникам: ректор БНАУ, професор Шуст О.А., Варченко О.М. (професор, проректор з наукової та інноваційної діяльності), Новак В.П. (радник ректора), Антіпов А.А., Гончаренко В.В. (кафедра паразитології та фармакології), Рубленко М.В. (кафедра хірургії) Царенко Т.М. (кафедра епізоотології та інфекційних хвороб), Хахула В.С. (декан АБТФ), Прядка Т.М. (кафедра управління земельними ресурсами та земельного кадастру), Примак І.Д., Карпук Л.М. (кафедра землеробства), Іщук Л.П. (кафедра садово-паркового господарства), Голодний М.І., Сенчук М.М. (кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки),  Гринчук Ю.С., Коваль Н.В., Вихор М.В. (кафедра менеджменту), Юхименко П.І. (кафедра економіки та економічної теорії), Зубченко В.В., (кафедра фінансів), Сатир Л.М., Задорожна Р.П. (кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності), Хомовий С.М. ( кафедра обліку і оподаткування), Сокольська Т.В., Іванова Л.С. (кафедра публічного управління, адміністрування та міжнародної економіки), Гриневич Н.Є. (кафедра іхтіології та зоології), Фесенко В.Ф. (кафедра технології виробництва продукції птахівництва та свинарства), Борщ О.В. (кафедра технології виробництва молока і м’яса), Рудакова Т.М.( кафедра мовної підготовки),  Поліщук О.В. (музей БНАУ).

Ми щиро і безмежно вдячні всім за подаровані книги, за приємні емоції, за прихильність до бібліотеки, за добру справу. Така увага до нашої бібліотеки тішить і надихає, адже цікаві книги це завжди свято для користувачів і бібліотекарів.

Ознайомитись з подарованими книгами можна в бібліотеці, на сайті бібліотеки БНАУ, а також через виставки нових надходжень. Електронні версії видань можна переглянути в Інституційному репозитарії БНАУ.

Запрошуємо всіх шанувальників Книги робити посильний внесок у примноженні книжкових скарбниць. Можливо саме Ваші книги стануть у нагоді нашому користувачу, а бібліотека урізноманітнить свій фонд.

Чекаємо на Ваші подарунки у відділі комплектуванні та наукової обробки документів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *