Виставка літератури з навчальних дисциплін освітньої програми 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»

Одним із показників відповідності ВНЗ вимогам ліцензування та акредитації є показник забезпечення  здобувачів вищої освіти необхідною навчально-методичною та науковою літературою з фонду університетської  бібліотеки.

Освітня програма 072  «Фінанси, банківська справа та страхування» орієнтована на  підготовку висококваліфікованих фахівців у галузі фінансів, банківської справи та страхування, які здатні формувати та реалізовувати стратегічні й поточні плани розвитку підприємств, організацій, установ, забезпечувати їх фінансову стійкість, платоспроможність і конкурентоспроможність, надавати сучасні фінансові, банківські та страхові послуги.

Важливим компонентом забезпечення якісного і ефективного освітнього процесу та підготовки фахівців за даною освітньою програмою є своєчасне, систематичне поповнення фонду новою сучасною літературою, включаючи періодичні видання.

На сьогоднішній день наукова бібліотека БНАУ проводить докомплектування фонду для книгозабезпечення освітньої програми, враховуючи побажання науково-педагогічних працівників, які викладають відповідні дисципліни та аналізуючи робочі Програми.

Навчально-методичну літературу провідних українських видавництв було придбано за кошти університету. Значне поповнення відбулося за рахунок передачі власних видань науково-педагогічними працівниками кафедри.

Галузевий відділ №1 наукової бібліотеки, який обслуговує контингент Економічного факультету організував виставку навчальної і наукової літератури, періодичних видань  за напрямком фінанси, банківська справа та страхування.

Студенти, викладачі, науковці з цікавістю знайомилися з представленими на виставці виданнями, цікавилися в бібліотекарів, як замовляється література та як часто надходять новинки до бібліотеки та інше.

Виставка діятиме ще й 15 лютого – в день проведення акредитації ОП “Фінанси, банківська справа та страхування” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Тож запрошуємо всіх охочих до бібліотеки для перегляду представленої на виставці літератури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *